Diensten

Pensionstal

Sinds kort bieden wij ook pensionstalling aan in onze gloednieuwe accomModatie!


"Het is echt enorm fijn en leerzaam om een aantal dagen na elkaar intensief aan de slag te gaan met je paard. Ik was echt verbaasd hoe snel er verbetering kwam op bepaalde punten waar we al lang moeite mee hadden. Met de instructies van Céline had ik meteen een paard dat veel losser, fijner en scherper te rijden was, ook na de stage. Dit was echt het duwtje in de rug dat we nodig hadden om terug fanatieker te gaan trainen!"
Astrid De Smet

Voor wie een paardvriendelijke pensionstal zoekt, is bij ons aan het juiste adres!

Licht, sociaal contact en veel weidegang staat bij ons centraal!

Uniek is dat één stalgang volledig is uitgerust met paddocks aan de boxen! Deze paarden kunnen altijd binnen als buiten. De paddock aan de boxen meten 3.5m op 6m en zijn voorzien van ultra veilige omheining!

Wij beschikken over 17 boxen van 3.5 op 4m. Alle boxen zijn voorzien van een binnen- en buitenluik, en verluchtingsgaten in de stalwanden. De tussenwanden zijn met tralies zodat het paard altijd sociaal contact kan behouden met zijn buren.

De paarden krijgen verschillende voerbeurten per dag, met voldoende ruwvoer als basis.

Zelf vinden wij weidegang heel belangrijk! We doen er dan ook alles aan om de paarden zoveel mogelijk "buiten" te krijgen. In de winter kan dat op paddocks, in de zomer hebben we voldoende weides beschikbaar met ultra veilige omheining!

 

 

 

Er zijn 2 pistes beschikbaar:

 

Binnenpiste 20x40 met geopad bodem

Buitenpiste 20x60 met geopad bodem (binnenkort!)

 

Deze zijn ten alle tijde voor de klanten beschikbaar!

Vraag meer info

Sfeerbeelden