Team

De krachten naast Céline

 Bij Céline was het al héél snel duidelijk dat ze in de wieg gelegd was voor de paarden!

"Na jarenlang de oren van mijn ouders hun hoofd te zagen, mocht ik op 7 jarige leeftijd eindelijk leren paardrijden! Mijn ouders kenden niets van paarden en hadden er schrik van, maar voor mij was het mijn hele leven.

Op 12 jarige leeftijd mocht ik kiezen tussen plechtige communie, lente feest of een paard! Uiteraard heb ik geen 2x moeten nadenken over die keuze.

Als eerste echte paard, kwam Kodachi. Hij was 1m75, maar een grote knuffelbeer. Met hem reed ik mijn allereerste wedstrijdjes en werd provinciaal kampioen op hoogste niveau. We geraakten tot M10, toen hij helaas out viel. Er werd Cushing vastgesteld, en door een tragisch ongeval stierf hij een maand later.

Flashdance was zijn opvolger. Deze stoere, ook redelijke grote ruin, met ontzettend veel karakter, heeft mij enorm doen doorzetten.

Na mijn studies ben ik een jaar in Duitsland gaan wonen en werken, waar ik het grootste deel van mijn opleiding gekregen heb. Met Flashdance reed ik er St. George niveau, en werd er met andere paarden ook intensief begeleid.

Op een dag stond er een mooie vos op stal, voor de verkoop. Limited Edition... deze dag ga ik nooit vergeten. Ik keek hem aan, en zei spontaan "Oooh er ist sooo süss!!!" En het was liefde op het eerste gezicht.

Limy blijft tot op heden mijn beste paard, waarmee ik het meest heb bereikt. Momenteel rijden we succesvol internationaal lichte tour en nationaal medium tour.

Sinds 3 jaar worden de getraind door niemand minder dan Helen Langehanenberg en haar trainer Christian Wendel.

Ons doel? Grand Prix in 2019!"