From Zero to Hero: de opleiding van je paard ervaren

Als je een paard opleidt van jong paard tot ... Welke weg neem je dan eigenlijk? DEEL 2!

Als je een paard opleidt van jong paard tot ... Welke weg neem je dan eigenlijk? DEEL 2!

Na veel leuke reacties op het eerste deel van ons webinar "From Zero To Hero: de opleiding van je paard ervaren", hier het 2e deel!

Nu we de basis helemaal uitgewerkt hebben, is het tijd om daarop verder te bouwen.

Het paard van een evenwicht dat meer op de voorhand zit, naar horizontaal evenwicht brengen, en misschien wel naar meer gewicht op de achterbenen.

Maar hoe doe je dat nu precies?

Net zoals in het eerste deel, krijg je een goed uitgewerkt stappenplan met véél beeldmateriaal. Daarbij worden ook veel voorkomende rijtechnische problemen besproken, mét daarbij de bijhorende oplossingen.

Het webinar zal via Zoom te volgen zijn. Als je er de avond zelf niet kan bijzijn, kan je alsnog de replay krijgen!

Heb je deel 1 gemist? Je kan nu deel 1 en 2 als combi deal kopen! Ik stuur je dan ASAP de replay, waardoor je al met deel 1 aan de slag kan!

"Het eerste deel was super intéressant, zeker om de uitleg die ik reeds eerder kreeg eens te kunnen koppelen aan een beeld. Dit maar het nog net iets duidelijker :) want ik snap wel wat je zegt maar weet niet altijd goed hoe het er dan moet uitzien en hoe het er op die moment dan uitziet als het 'foutloopt'. Dus dikke dankjewel! "    ~ Yani Van den Berghe"

Preview van het eerste deel:

Tijdens het webinar zal een uitgebreide presentatie gegeven worden met concrete oefeningen, tips & tricks om je paard van een evenwicht dat meer naar de voorbenen neigt, meer over 4 benen verdeeld te krijgen.

Neem ook alvast iets bij de hand om te noteren, want daarbij krijg je ook nog een heleboel uiteg!

Uiteraard nemen we ook ruimschoots de tijd voor vragen te kunnen stellen!

Mis deze kans om duidelijkheid te krijgen over jouw paard correct op te leiden niet, koop jouw tickets via het onderstaande formulier!